Autómosók Paks, Paks Autókozmetika, kézi autómosás Paks, kárpit tisztítás Paks

Prémium autótisztítás Pakson és maximális kényelem
Az autókozmetika ma már nem luxus, hanem befektetés
Hogy miért befektetés? Ön milyen autót vásárolna meg inkább? Egy szépen ápolt, rendszeresen, karbantartott autót, vagy egy elhanyagolt külsejűt.
A kérdés nem is kérdés. Takarítjuk a lakásunkat, tiszta ruhában járunk, egyértelmű tehát, hogy az autó külsejére is gondot kell fordítanunk. Egy üzleti tárgyaláson is egy csillogó, tiszta autóval megjelenni már fél siker.
Arról már nem is beszélek, hogy az autó mennyire ki van téve az időjárás viszontagságainak.
A fagy, a sár, a madárürülék olyan mértékben viseli meg a karosszériát, ami kifakuláshoz, rozsdásodáshoz is vezethet.
Prémium kategóriás ápolószereinkkel olyan védelmet biztosítunk, amivel megőrizheti az autó értékét. Ez az autó eladásakor százezreket jelenthet, Önnek pedig csak havi pár ezer forintot.
A tisztítás után a felületet wax-szal védjük, ami az UV sugárzás ellen is védelmet nyújt a fizikai igénybevételen felül.
És miért maximális kényelem
Mivel vízre nincs szükség az autó tisztításához, így azt bárhol el tudjuk végezni. Mobil szolgáltatásunkkal akár saját otthonában, kertjében, parkolóban is el tudjuk végezni a külső tisztítást.
A belső tisztításhoz, illetve a kárpit tisztításhoz áramra van szükség.
Mit szólna ahhoz, ha amíg Ön dolgozik, bevásárol nézi a tv-ben a kedvenc sorozatát, addig mi letisztítanánk az autóját. Na, ez kényelem!
Szolgáltatásaink: teljes körű autótisztítás és ápolás verhetetlen árakon!


  • Külső-belső tisztítás (szélvédő, karosszéria, külső műanyag tisztítás ás ápolás, belső műanyag portalanítás, porszívózás)

  • Nano wax

  • Kárpit tisztítás , folttisztítás

  • Bőrápolás

  • Felni tisztítás

  • Gumi ápolás
PARTNER LINK:

partner link:
loading...